Céges rendezvények a székhelyszolgáltatónál

Többször felmerül egy-egy kisebb-közepes vállalkozásnál, hogy szüksége lenne helyszínre egy-egy rendezvényére, programjára. Ezt általában a székhelyszolgáltatónál nem, vagy csak csak korlátozott lehetőségek között oldhatja meg.

Mivel mi saját magunknak építettük fel irodaházunkat, a családi jelleg mellett figyeltünk arra, hogy ne csak tárgyalásra alkalmas helyiséggel rendelkezzünk, hanem többféle hasznosítási lehetőséget is biztosítsunk. Így három féle nagysággal tudunk dolgozni. Van egy

  • 12 m2-es, egy
  • 16 m2-es, illetve a kettőt összenyitva egy
  • 28 m2-es tárgyalóhelyiségünk,

felkínálva ezzel sok lehetőséget.

Tudunk intim környezetet biztosítani egy szűk körű üzleti tárgyalásnak, éppen úgy, mint egy nagyobbnak, lehetőség van oktatásra, konferencia megtartására akár 30 főig is. Történt nálunk már az üzleti tárgyalásokon kívül ügyvédi tevékenység, szerződések kötése, csoportos bemutatóval egybekötött oktatás, céges ünneplés, konferencia megtartása.

Kertvárosi környezetben nyugodtak a körülmények, ugyanakkor könnyű a megközelítése akár tömegközlekedéssel is, az épületünk bejáratától pár méterre van a buszmegálló. Többször előfordult, hogy a repülőtéri útvonalon való elhelyezkedésünk miatt foglaltak nálunk tárgyalót.

A tárgyaló felszereltségét is ezekhez az igényekhez illesztettük. Vendégeinket recepciónkon fogadjuk. A ma már természetes WiFi-n kívül lehetőség van

  • elkészített dokumentumok kinyomtatására,
  • szkennelésére,
  • projektoron keresztüli vetítővászonra történő vetítésre,
  • flip-chart tábla használatára.

Igény szerint lehetőség van alapszintű vendéglátásra, kávé, tea, ásványvíz, aprósütemény bekészítésére.

A légtér „klimatizálása” saját szabadalmi oltalom alatt álló mennyezetfűtő-hűtő rendszerünkön keresztül történik, ami tartózkodásra a legegészségesebb. Erről bővebben olvashatnak a www.szikra.hu weboldalunkon.

Nálunk parkolási nehézség nincs 100-150 méteren belül díjmentes a parkolási lehetőség. A rendezvények esetén tudunk a zárt udvarunkban is korlátozott mennyiségben parkolóhelyet adni.

Lehetőség van munkaidőn kívüli, esetleg hétvégi rendezésre is.

Túl azon, hogy a székhelyszolgáltatási szerződésünkben eleve biztosítunk tárgyalóbérletet, lehetőség van egyéb rendezvény megtartására is. Ezek bérleti díjai is lényegesen alacsonyabbak az egyéb lehetőségek költségeinél. A kínálat sokszínűsége miatt azonban mindig szükséges az előzetes megállapodás.

Következő bejegyzésünk címe: Székhelyszolgáltatás és üzleti tanácsadás