A székhely-szolgáltatási csomagok

Eddig általánosságokkal foglalkoztunk bejegyzéseink során, most inkább sorozatunkban rátérünk az általunk kínált csomagokra. Árképzésünk során figyelembe vettük tapasztalataink alapján az igényeket. Törekedtünk arra, hogy a piac sokszínűsége során kialakított csomagok versenyezhessenek. Ma a székhelyszolgáltatások árát látjuk döntőnek, ezért működésünk során elsődlegesen erre figyeltünk, módosítottunk. Mivel elsőre határozatlan időre, de minimum egy évig fel nem mondható (kivétel a határozott időre bejegyzett vállalkozás) a törvény szerinti szerződéskötési kötelezettség, ezért a fizetendő díjat minden csomagunknál a díjfizetés sűrűsége szerint határoztuk meg. A legolcsóbb az egy évre előre kifizetett díjjal való szolgáltatás, drágább a fél évre előre kifizetett szolgáltatás, s még drágább a negyedéves sűrűséggel fizetendő szolgáltatás. Egy éves „hűség” után minden csomag esetében át lehet térni havi, negyedéves, féléves, vagy egy éves előre fizetésre, de ekkor már a csomagokban meghatározott legolcsóbb (az egy évre előre fizetendőként meghatározott havi díj szerinti) összegre.

 

Nézzük a kínált csomagokat:

Minimum csomagunk (a székhelyszolgáltatás díja egy évre előre fizetve 2.800.- Ft/hó + ÁFA, fél évre előre fizetve 3.800.- Ft/hó + ÁFA, negyedévre előre fizetve 4.800.- Ft/hó + ÁFA) tartalma:

  • hivatalosan bejelentett székhely biztosítása,
  • cégtábla ingyenes kihelyezése (a cégtábla díj ellenében történő biztosításával),
  • a cég nevére érkező postai küldemények átvétele,
  • értesítés küldése a küldemények érkezéséről e-mailen 24 órán belül,
  • igény esetén postai utánküldés.

Optimum csomagunk (a székhelyszolgáltatás díja egy évre előre fizetve 3.300.- Ft/hó + ÁFA, fél évre előre fizetve 4.300.- Ft/hó + ÁFA, negyedévre előre fizetve 5.300.- Ft/hó + ÁFA) tartalma:

  • a Minimum csomagunk szolgáltatásai, plussz,
  • a hivatalos küldemények érkezéséről azonnali e-mail értesítés,
  • megbízó kérésére a küldemények szkennelése, azok megküldése e-mailben,
  • havonta egy alkalommal egy órára ingyenes tárgyaló használata.

Prémium csomagunk (a székhelyszolgáltatás díja egy évre előre fizetve 3.800.- Ft/hó + ÁFA, fél évre előre fizetve 4.800.- Ft/hó + ÁFA, negyedévre előre fizetve 5.800.- Ft/hó + ÁFA) tartalma:

  • az Optimum csomag szolgáltatásai, plussz,
  • havonta három alkalommal egy-egy órára (vagy összevonva) ingyenes tárgyaló használat,
  • vendégek fogadása,
  • recepciós segítségnyújtás,
  • 1 db ingyenes parkolóhely a zárt udvarunkban.

 

A csomagokban felsorolt szolgáltatásainkon túlmenően biztosítani tudunk cégalapítási tanácsadást, teljes könyvelési, számviteli, jogi kiszolgálást. Ez utóbbiba beletartozik cégalapítás, az alapító okirat módosítása is.

A székhelyszolgáltatási áraink a visszajelzések alapján is az alacsony árkategóriába tartoznak, különösen akkor, ha a szolgáltatás kimagasló színvonalát figyelembe vesszük, az ár-érték arány nagyon kedvező. Nálunk „apróbetűs”, rejtett költségek nincsenek.

A cégtáblát a megbízónk is elkészítheti a megadott méretben, de lehetőséget biztosítunk arra, hogy mi azt legyártassuk az alvállalkozónk árában.

A különböző méretű tárgyalóhasználat során díj nélkül használható a flip-chart, a projektor és a vetítővászon, s a nagy sebességű internet szolgáltatás is.

A tárgyalóhasználat esetén a vendégek fogadásakor díjkötelesen tudunk szolgáltatni frissítőt, aprósüteményt.

Munkatársaink –sok egyéb székhelyszolgáltatóval ellentétben- mind személyesen, mind telefonon munkaidőben elérhetőek, a megrendelőink szolgálatára állnak.

Irodaházunk akár tömegközlekedéssel (buszmegálló az épület előtt), akár gépkocsival könnyen megközelíthető, 50-100 méteren belül parkolási díj nélkül.

Ha szimpatikus a kínálatunk, várjuk érdeklődésüket, megkeresésüket!

Most is kínálunk Önöknek a székhelyszolgáltatásról általános információkat az alábbi linken:

https://szekhelyszolgaltatasrol.wordpress.com/2014/05/23/mit-jelent-a -szekhelyszolgaltatas/

 

 

Februári bejegyzésünk témája: A budapesti székhelyszolgáltatás előnyei