Székhelyszolgáltatás és irodai infrastruktúra

Azzal, hogy nem saját irodával rendelkezünk, illetve otthon rendezzük be a dolgozó szobánkat, sok olyan lehetőségről is lemondunk, amely a mindennapi munkavégzésben alkalmazkodásra kényszerítbennünket. Ezt a tényt végiggondoltuk, amikor évekkel ezelőtt a székhelyszolgáltatási tevékenységünket elkezdtük.

Szerencsés helyzetben voltunk, mert irodaházunkat mi magunknak, eleve irodának építettük meg, így a fizikai adottságok is rendelkezésre álltak. Versenytársainkkal szemben nem kellett kialakítani, átalakítani ahhoz, hogy kiszolgáljunk minden felmerülő igényt.

  • Eleve biztosított volt az internet, a nyomtatók elérése, a fénymásolás, szkennelés, az esetleg szükséges szociális helyiségek.
  • A fogadótér, recepció is változatlan maradt. Nem egy szűk szoba, s közvetlenül az utcáról lépünk be. Kolléganőim pult mögül tudják fogadni partnereinket, onnan végezve munkájukat. Rendelkezésre áll ezen belül olyan sarok, ahol várakozás esetén kényelmesen helyet tudnak foglalni. Ide érkezhetnek, s kapnak tájékoztatást a székhelyszolgáltatásunkat igénybe vevő ügyfeleink vendégei is.
  • Ebből a helyiségből nyílik a két tárgyaló helyisége, amelyet nagyobb létszám esetén össze tudunk nyitni, így három nagyságrendű kínálat adott. 1-30 fő kényelmes elhelyezését tudjuk biztosítani. Variálható asztalokkal, székekkel felszerelt tárgyalóinkban rendelkezésre áll flip-chart tábla, projektor és kivetítő vászon, s a ma már természetes WiFi csatlakozási lehetőség. A székhelyszolgáltatási csomagtól függően különböző havi időtartalmakra bármikor lehetősége van a szolgáltatásunkat igénybe vevőknek, hogy akár magukban, akár vendéget fogadva használják mindezt. Vendég fogadása esetén lehetőség van kávé, tea, sós sütemény kínálására is. Példákkal támasztom alá, hogy milyen lehetőségekre volt eddig igény, amik teljesültek is. A kollégának nem volt lehetősége irodai infrastruktúrával rendelkező helyen dolgoznia, s ezért vette igénybe egy-egy órára az egyik tárgyalónkat. A környéken nyélbeütött adásvételi szerződés megkötéséhez a partnereknek és az ügyvédnek nem volt alkalmas helyszín, tárgyalónkat vették igénybe, ahol minden (nyomtatás, szkennelés, fénymásolás, vendéglátás, WiFi) biztosított volt. Egyik partnerünk az ügyfeleinek egész napos vetítéssel egybekötött bemutatót tudott tartani, közben használva a flip-chart táblát is. Az irodai infrastruktúra mindig biztosított volt.
  • A környezet is kellemes, hiszen a cégünk saját MEDITHERM felületfűtő-hűtő rendszere üzemel az épületben, ami télen a sugárzó meleget, nyáron a sugárzó hűvöset biztosítja a legegészségesebb módon. Erről részletesen tájékozódhat a szikra.hu weboldalunkon.
  • A környező utcákban díjmentes parkolási lehetőség van, illetve a székhelyszolgáltatást igénybe vevőnek a tárgyaló használata esetén lehetősége van a zárt udvarunkban lévő parkoló igénybevételére is.
  • Irodaházunk családi házas beépítésű területen fekszik, ami eleve biztosítja a „családias” légkört, ugyanakkor főútvonalon található. A buszmegálló a bejáratunktól 5 méterre helyezkedik el.Ügyfeleknek bejáratott hely, hiszen 30 éve itt vagyunk megtalálhatóak 34 éves cégünkkel.

Összefoglalva: Ezzel az irodai infrastruktúrával gyakorlatilag a székhelyszolgáltatást igénybe vevőknek a legszélesebb lehetőséget kínáljuk, teljes egészében pótolva a saját irodát-tárgyalót, titkárnőt, nem szükséges kompromisszumot kötni.

Következő bejegyzésünk címe: Ügyfelek fogadása a székhelyen